Meteen naar de inhoud

P.G. Nieuwveen

Adoptiekind

Uw sponsorkind Roberta Maite Baltazar Gabriel uit Guatemala heeft een brief gestuurd!  Roberta Maite heeft haar best gedaan om iets moois voor u op papier te zetten.
Open de bijlage van deze e-mail om de brief te lezen.
De komende periode willen we steeds meer post digitaal versturen. Op die manier komt de post van uw sponsorkind sneller bij u aan én verminderen we ons papierverbruik. Ontvangt u toch liever de brieven, foto’s en voortgangsrapporten van uw sponsorkind op MijnWD of per post? Laat het ons weten, dan passen wij dit aan!

Stuur Roberta Maite Baltazar Gabriel post terug
Roberta Maite hoopt op 13 mei jarig te zijn. Stuurt u een mooie verjaardagskaart? We horen regelmatig dat sponsorkinderen blij zijn als ze iets terug horen van hun sponsor uit Nederland. Bovendien stimuleert het hen om goed hun best te doen op school. Via MijnWoordenDaad kunt u Roberta Maite Baltazar Gabriel ook een brief of kaart terugsturen!

U kunt uiteraard ook een brief of kaart met de hand schrijven. Op deze brief schrijft u de naam: Roberta Maite Baltazar Gabriel en het registratienummer van uw sponsorkind: 62121796.
Stuur de post naar:
AMG-int Guatemala
Apartado 2.936
01901  GUATEMALA-CITY
Guatemala C.A.

Hartelijk dank voor uw blijvende steun aan Roberta Maite!

Met vriendelijke groet,
Stichting Woord en Daad

 

 

 

 

 

 

brief nov 2021

 

laatste nieuws sept 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto adoptiekind kerk

 

Adoptiekind tot 2013

De diaconie heeft een adoptiekind via Woord en Daad. Een meisje uit Guatemala (i.v.m. de privacy willen we hier de naam niet noemen), wordt nu al enkele jaren door ons geholpen, zodat zij naar school kan gaan en een opleiding kan gaan volgen. Iedere maand wordt er € 22,50 overgemaakt naar Woord en Daad. Wij ontvangen ook regelmatig een brief van haar die ter inzage ligt op de tijdschriftentafel achter in de kerk.