Meteen naar de inhoud

P.G. Nieuwveen

Korte overdenking Gonja van’t Kruis

beste gemeenteleden,

 

Omdat we in deze tijden niet bij elkaar kunnen komen in onze kerk, doen we het via de digitale weg.
Ik hoop dat u en jullie bemoediging kunnen putten uit deze korte overdenking die te zien is via de volgende link:

 

https://youtu.be/GILAxryTH04  

 

Als kerkenraad wensen we u Gods troost en sterkte toe in deze moeilijke periode, 
ds. Gonja van 't Kruis

 

Psalm 40: 1-4

1 Voor de koorleider. Van David, een psalm. 2 Vol verlangen heb ik op de HEER gewacht en hij boog zich naar mij toe, hij heeft mijn roep om hulp gehoord. 3 Hij trok mij uit de kuil van het graf, uit de modder, uit het slijk. Hij zette mij neer op een rots, een vaste grond voor mijn voeten. 4 Hij gaf mij een nieuw lied in de mond, een lofzang voor onze God. Mogen velen het zien vol ontzag en vertrouwen op de HEER.